onsdag 22 juli 2009

Härliga sommar!

Nu är jag mitt i min semester och har det så härligt man bara kan ha det. Solen skiner, jag sitter ute och äter frukost, kan göra vad jag vill.... Det var på tiden med lite semester känner jag. Hoppas att man har nya starka krafter när jobbet börjar igen.

Trädgården står nu i full blom. Igår kväll var jag ute och klippte de rosor som har blommot över, hoppas att de kommer igen.
Jag har inhandlat två nya superfina krukor hos Valåkra trädgård och lantliv. Vita och "snirkliga"- perfekt! Det fanns också en hög modell som jag är sugen på.
Här är det skönt att sitta och lata sig, och samtidigt kunna övervaka grillningen. Jag hade först velat placera grillen längre bort, vid stenmuren. Men Vikor sa bestämt att grillen ska vi ha någorlunda nära altanen. Och tänk så rätt han hade =)!
Imorgon bär det av till Göteborg.
Ha det så bra=)!

torsdag 9 juli 2009

Äntligen tillbaka!

Oj vad tiden går. Men nu är jag äntligen tillbaka med lite uppdateringar... Det jag fokuserar på allra mest just nu är att det bara är 1 jobbardag kvar till mina 3 veckors semester. Det känns att det blir välbehövligt. Hoppas att jag ska hinna med lite mer här hemma då. Förstås ska vi ju åka iväg lite med.
Här nedan kommer ett litet "sammandrag" om vad som har hänt här hemma.
En härlig sommarkväll för nån vecka sedan var jag på auktion. Får faktiskt erkänna att det mest var "skit", men jag lyckades göra ett litet fynd för 20 kr. Dessa vackra tekoppar! På köpet fick jag även ett par andra koppar och nån liten skål.


När jag såg denna skylt kände jag direkt att den vill jag ha. Köpte den i en inredningsaffär. Har dock inte bestämt var den ska placeras än. Så länge får den stå på en av kökshyllorna.


Har gjort ett litet nytt arrangemang på soffbordet. Det fina fatet är inhandlat hos "Valåkra trädgård och lantliv".
Sparar det bästa till sist...
Titta vilken fin sänggavel min kära Viktor har gjort. Jag är hur nöjd som helst. Den kommer bli perfekt i vårt nya hus i det stora sovrummet...längtar!Det var allt för nu.

Jag önskar er alla en jättehärlig sommar!
Kram Clara