onsdag 16 oktober 2013

Sigrids rum

Hej!

Inte så svårt att lista ut att dessa söta ting tillhör Sigrid. De står i hennes blivande rum och väntar på att hon ska flytta in!
Än så länge är det ganska tomt här inne, förutom dessa små saker, så det blir att försöka införskaffa lite möbler och så. Hon är ju inte så gammal än, så hon sover ju fortfarande inne hos oss, men det känns som att det nog börjar bli dags att få ordning här inne. 

De möbler och saker som hon hittills har och som ni ser på bild är söta vimplar och en rund kudde med tyger från Panduro (sytt av farmor förstås=)), ett loppisfyndat bord som jag målat vitt, en gammal lampfot som jag målat och sytt en ny skärm till (även den i tyg från Panduro), en vacker spegel som Sigrid fick när hon döptes, gulliga väskor och en Madickenbok som också var doppresenter, charmiga krokar och en vattenkanna som jag köpte i somras.

Om ni tittar noggrant ser ni mönstren i tapeten (särskilt på bild 6). En av väggarna i rummet har denna tapet och övriga väggar är vitmålade. Jag tänker mig att det nog blir riktigt bra med dessa vita väggar och så en massa fina tyger och grejer i söta färger. 

Ha en härlig dag!

/Clara

5 kommentarer:

 1. Kudden och vimplarna var verkligen helt underbara! Hennes rum kommer bli superfint. =) kram

  SvaraRadera
 2. vilken fin sida du har! :) och ni har valt ett väldigt fint kakel i köket... vet du vilket märke det är :)? är sugen att kika närmare på det!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna!
   Tack=)!
   Kaklet heter följande: Felsinea - Via Zamboni Gr. Chiaro från Höganäs.
   Storleken är 16,5 x 33,3 cm.
   Lätt och smidigt att komma ihåg....=)!
   Välkommen hit igen!
   Hälsn. Clara

   Radera
 3. Hej!
  Såg reportage om dig i dagens Barometern och vilket fantastiskt fint hus ni bor i.
  Kunde inte riktigt släppa den fina "fågelburen" som var med på en bild ifrån köket som stod på en bricka med en blomma i. Jag bara älskade den, vet du vart jag kan få tag på en sån eller liknande?
  Lycka till med allt. Jag kommer följa din blogg dagligen från och med idag :)
  Mvh Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emma!
   Tack snälla du, va kul att du ville kika in här=)!
   Jag har funderat och funderat, men lyckas inte komma ihåg var buren är köpt tyvärr. Om jag kommer på det lovar jag att meddela dig!
   Välkommen hit igen=)!
   Hälsn. Clara

   Radera