tisdag 29 oktober 2013

Dags för julinspiration!







Hej!

Här i korgstolen sitter jag och läser och får lite inspiration...julinspiration!
Jag tyckte faktiskt att det började bli dags för det nu, för jag är ju en sådan människa som gillar julen och allt vad det innebär. Jag tog därför fram några av tidigare års julmagasin och började bläddra i. 
Att få sitta i lugn och ro bara en liten, liten stund och läsa en tidning är rätt så lyxigt när man har två små barn i hemmet =).
Jag har dessutom hittat en ny skön plats att sitta och läsa på... Jag möblerade om lite häromdagen vilket resulterade i att en korgstol och en rosa rokokostol hamnade i ett av hörnen i matsalen. 

Denna vecka är det ju höstlov och hela familjen är faktiskt lediga, härligt!
Hittills har vi tagit det ganska lugnt, men ett par utflykter är inplanerade mot slutet av veckan.

Ha det så bra, vi hörs snart igen!

/Clara


3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med allt julstök man får börja lite smått med nu! =) Jag jobbar ju en hel del, men annars är det fredagseftermiddagar som vi är lediga efter kl 12 och de flesta helger! Däremot är vi extra lediga på tors em nästa vecka om det skulle passa!? På fredag nästa vecka ska jag ha Houseoflola-party på kvällen med lite middag efter, då får du gärna komma om du vill! Det är vuxen och barnkläder, jättefina och sköna kläder samtidigt som de är väldigt dressade om du inte känner till märket! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag älskar julen =) Har en jultidning som jag köpte och ska sätta mig och bläddra i den med en kopp te.
  Snart, snart får man börja =) Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera