onsdag 20 juli 2016

Vår semester på Öland


Vi började semestern på Ölands djurpark. Där tittade vi på djuren, åkte karuseller och badade lite innan regnet kom. På den här bilden matar morfar och Sigrid getterna. 
En annan dag var vi på lådbilslandet. Där fanns det många roliga fordon att köra.

Vilhelms favorit var dessa bilar som gick lite snabbare. I år var han tillräckligt lång för att köra dem. 

Något som gick mycket snabbare var gokart. Vilhelm fick köra ihop med pappa Viktor. 

På fredagen sprang Vilhelm, Sigrid och kusin Valter lilla Victorialoppet. Jag och farfar Jan sprang Victoriajoggen och min brorsa Filip sprang det långa Victorialoppet. Det var riktigt roligt att både heja på och vara med själv. 

Sigrid blev glad när hon såg oss stå och heja på så då ökade hon farten rejält;).

Belöningen efter loppet var glass, dricka och så förstås en medalj.

De tre som precis har sprungit lilla Victorialoppet och var väl värda en svalkande glass. 


Hej!


Hoppas ni har en härlig sommar och njuter av det mesta!
Här hemma har vi semester nu, skönt!

Hittills har vi hunnit spendera en vecka på Öland med husvagnen. Det är ju vår lilla tradition.
Förutom att vara på Ölands djurpark, lådbilslandet, köra gokart och springa Victorialoppet, så hann vi med en dag på stranden, trevliga restaurangbesök, grattandet av min syster Sanna som fyllde år under semestern och så en hel del mys. Det här med husvagn är riktigt mysigt och avkopplande. Och barnen älskar det!
Man får dock erkänna att det är rätt skönt när man väl kommer hem och slipper gå iväg till ett annat hus på toa, dusch osv. Särskilt är man är 4 i familjen och alla behöver gå på toa vid olika tillfällen;).

Nu fortsätter semestern här hemma. Kanske blir någon spontanutflykt, men inget större än så vad vi vet nu i alla fall. Vi gillar att vara hemma och ta dagarna som de kommer. Att bara kunna åka iväg till sjön eller ta en tur till skogen och plocka svamp eller bär är lyxigt.

Viktor håller på att bygga en lekstuga här hemma just nu också, så det blir nog en hel del arbete med den under resterande tid av semestern.
Bilder på den kommer. 
Det är ingen vanlig liten lekstuga han bygger, utan en egendesignad sådan:). Den kommer bli riktigt fin. Blir kul när den blir klar och man kan börja inreda där;).

Ha det så bra!

/Clara


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar