onsdag 20 januari 2010

Invändiga bilder från huset!

Detta ska bli väggen mellan kök och badrum. Till höger i bild ser ni entrén (där pardörrarna är). Ingången från hallen till köket kommer alltså att bli där.

Här arbetas det med väggen mellan kök och matrum. Rummet innanför (där stjärnan hänger) blir vardagsrummet.

Detta är en bild från matrummet mot entrén. Mitt i blir trappen upp. Det kommer även att bli en vägg som skiljer av rummen.

Här är väggen mellan matrum och entré uppsatt. Kakelugnen blir mitt på den väggen.

Bild på övervåningen. De väggar som är påbörjade är till de två sovrummen som skall vara på den sidan, med tillhörande klädkammare. Till höger i bild ser ni även trappan till vinden.

Till höger (där stjärnan hänger) ser ni vårt sovrum. Det blir riktigt ljust och härligt med alla fönster.

Här ser man ryggåstaket i vårt sovrum lite tydligare.

Väggen mellan hall och vårt sovrum är uppsatt.

Till vänster blir övervåningens badrum. Bredvid där blir det ett sovrum/allrum som kan delas av till två rum framöver om man vill.Detta var en liten inblick i vad som händer invändigt. Tänk när det är dags att börja välja tapeter...jag längtar=)!

3 kommentarer:

 1. Såå spännande! Jag tänker tillbaka till 2002-2003 då vi gjorde samma "resa". Jobbigt men undrbart kul!!!
  Lycka till ! Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Gud så roligt jag blir helt uppspelt. Vad kul att se nästan så att jag också börjar fundera på tapeter och golv och sånt. Vilken dröm att få bygga sitt eget hus, visst är det jätte jätte jobbigt och slitigt men ändå så kul!
  Ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Shiit, vad ni har jobbat på och så fint det blir! Vi kommer ju hem i helgen som kommer och jag skulle jättegärna önska att vi hann komma förbi en stund men vi ska ju på bröllop på lördagen och så ska vi fira mamma på söndagen. Hittar vi en lucka på söndagen så kanske vi kan ses. eller jag kanske ska börja med att fråga om ni har planer ;-)
  Kramar /Sara

  SvaraRadera