söndag 31 oktober 2010

För ett år sedan...

...reste vi huset. Oj, va tiden går fort.

Tidigt på morgonen den 2/11 kom lastbilen med vårt hus. De behövde inte köra så långt eftersom att huset är tillverkat på komponent i Fågelfors, ca 5 km från Kängsebo.

Det var ganska många med och reste huset.

På eftermiddagen samma dag var vårt efterlängtade hus på plats. Det var fantastiskt att det kunde gå så fort.

Nu ett år senare ser huset ut så här!

När vi reste huset trodde vi nog att vi skulle vara inflyttade så här ett år senare. Men allt tar längre tid än man tror och vi har mitt i allt även fått en underbar liten son.

Med tanke på att detta är vårt livs projekt, vi ska bo här hela livet, så gör det inte så mycket om det tar ett par månader längre än beräknat.I helgen har arbetet med pumphuset fortsatt. Det är snart klart. Vi valde att måla det med falu rödfärg. På äldre gårdar är ju oftast uthusen röda även om boningshuset har någon annan färg..och som ni vet vill ju vi ha det som liknar gammalt=).

2 kommentarer:

  1. Wow, så häftigt! Och fint! ;-)

    SvaraRadera
  2. Så fint det lilla huset blev i rött:) Hoppas allt är bra med dig och med familjen!? Kom på att jag inte svarat dig på din senaste kommentar...men nästa fredag blir perfekt om du kommer, jag tar ledigt hela dagen tänkte jag..men det är bara att jag har spinning där mitt på dagen(12.10-12.55). Men vi kan höras av vännen. Kraamar/elin

    SvaraRadera