fredag 27 augusti 2010

"Antikshopping"

Idag har jag och lillkillen varit i en trevlig antikaffär i Virserum. Där fanns massor med fina grejer jag ville ha. Det slutade med att jag köpte en lampa och en fotoram. Lampan hänger just nu i vårt vardagsrum. Men förstås köpte jag den med tankar på vårt nya hus. Jag tror att den kommer att passa bra i vårt sovrum.

Så här vackra är våra badrum just nu=). Vi har nämligen de kära hantverkarna hos oss som ska kakla och styra. Det känns underbart att snart få dem färdiga...och att det dessutom görs av någon annan (med tanke på att vi gör allt annat själva).Bilder från en ljuvlig sensommarkväll....

onsdag 25 augusti 2010

Snart färdigmålat....

Snart är huset färdigmålat!

Nu har vårt badkar kommit hem. Badkaret heter Elisabeth och kommer från Westerbergs. Våra tassar är i krom. Ååå va härligt det kommer bli att lägga sig där i så småningom!

onsdag 4 augusti 2010

Tapeter!

Nu är alla rum på övervåningen tapetserade och jag är såå nöjd.
Det har varit väldigt tufft innan vi till slut kunde bestämma oss. Dels finns det hur mycket tapeter som helst att välja på, dels va Viktor och jag var inte helt överens om färger och mönster och tillslut visste jag inte vad jag själv ville.
Men nu som sagt är det klart=)!
I alla rum är det en mer eller mindre "färgglad" fondvägg till i övrigt målade vita väggar.

I vårt sovrum sitter en tapet från Decor Maison, modern classics. Den går i grönt, vitt, beige/gammelrosa/ljuslila, guld... Helt enkelt många ljuvliga och dova färger som går att kombinera till mycket.
När man kommer i trappan och upp i hallen sitter denna vackra röda tapet. Även den är från Decor maison, modern classics. Jag var väldigt skeptisk till denna tapet först, eftersom att den är väldigt färgglad. Men tillslut lyckades Viktor övertala mig och nu är jag helnöjd. Det blir toppen att kombinera vita möbler med röda accesoarer=).


I allrummet uppe sitter denna vit/silvrig/skimrande tapeten. Den är från Sandudd. Det är lite svårt att se hur fin den egentligen är på bilden, men vi får hoppas att jag kan ta lite bättre kort sen när vi har fått in lampor och sådant.


Målningen ute fortsätter.....

Snart ska vi beställa köket...spännande=)!