onsdag 5 januari 2011

Ett litet smakprov...

Här kommer ett litet smakprov på våra skålhandtag och knoppar i köket.

Idag började vi sätta upp dem och efter ett par timmar var det klart. Bild på hela köket kommer snart.

Handtagen och knopparna är från "Beslag design". Det är så himla smidigt när man kan skicka efter på internet, vi hade aldrig kunnat åka runt och leta efter allt som vi behöver köpa in...särskilt inte när man bor så långt från en stad. Då skulle ju all tid gå åt till att åka och handla istället för att jobba.
Denna tapet är beställd till köket. Det är alltid svårt att visa en bild på en tapet såhär, den kommer inte riktigt till sin rätt, men jag tror att den blir kanon sen när den har kommit upp. Tapeten går i vitt och skimrar lite i olika ljus. Även denna tapet är från Decor Maisons kollektion Modern Classics.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad roligt att du gillar min blogg :)! Men, vilket fantastiskt hem ni bygger! tapeten är jättevacker och köket verkar bli hur snyggt som helst!! Roligt att du hörde av dig, blir kul att följa ert bygge!!
  Ha det gott!
  Kramar madeleine

  SvaraRadera
 2. Jag vill inte stressa er, men ska ni inte flytta in snart så att jag kan komma och njuta av ert himmelskt vackra hem ;-)
  (skämt å sido!)

  Ni är verkligen kanonduktiga!! Jag har aldrig sett dess like!

  (Vi kanske kan ses snart - jag börjar jobbet den 1 feb, så gärna innan dess!)

  KRAMAR!!!

  SvaraRadera
 3. Hej! Hamnade inne på din blogg av en tillfällighet. Googlar efter skålhandtag och hamnade då här. Blev nyfiken vad dina skålhandtag och knoppar kommer ifrån? Är det beslag design?

  Mvh
  maria

  SvaraRadera