lördag 28 april 2012

Dagens 2-åring!Morgonen startade med sång och paketer från oss.På eftermiddagen var det dags för kalas. Vi blåste upp blå och gröna ballonger och hängde i taket och fönstren.Många gäster var bjudna, så det är tur att vi har ett stort bord.Vi bjöd på olika sorters kakor.Bland annat bjöd vi på dessa tvåor som jag hade bakat.Lycka är att få en egen traktor!Saftdrickarna fick sådana här blå muggar att dricka ur. Till oss kaffedrickare hade jag dukat med Mårbacka-servisen.Dagens tårta gjorde vi på förmiddagen. Tårtan dekorerades med vit marsipan, blå marsipantraktorer och en marsipantvåa.Vilhelm och pappa åt tårta tillsammans.Att provleka med allt man fått är ett måste, bland annat äta på de nya tallrikarna.


Hej!

Idag har vi haft en riktigt rolig dag och firat 2-årsdagen hela dagen.
Vilhelm har varit riktigt nöjd och glad...och jag vill lova att han sover gott nu.
Jag själv är också rätt trött=).

Förutom eftermiddagens kalas så har vi hunnit med Vilhelms båda favoriträtter; köttbullar & potatis till lunch och hamburgare till kvällsmat och förstås har vi ju provlekt många av de fina presenterna.
En toppendag helt enkelt!

Imorgon blir nog en lugnare dag. Vi hoppas på fint väder så vi kan vara ute i trädgården lite.

Godnatt!

 
3 kommentarer:

 1. Grattispuss till Söta Vilhelm från Vilda!!:) Förstår att traktorn kommer gå varm!!:) Impad jag är av dina fina kakor och tårtan! Kraam till er!

  SvaraRadera
 2. Vilken söt liten 2-åring!!
  Så fint o mysigt kalaset ser ut!
  Vilken snygg traktor, förstår att det är någon som är lycklig! =)

  Ha det bra!

  Kramar Liza

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj, vilken traktor!! Nu finns det nog många grabbar som är avundsjuka! :) Ni ser ju ut att ha haft en alldeles underbar födelsedag! Hoppas vi kan ses allihop snart!!

  Kramar från oss i Berga!

  SvaraRadera