lördag 12 mars 2016

Vårt nya skåpDet nya skåpet placerades i hallen.

En liten moster som grejar med sin cykel. 

Skåpet fick ta plats under trappan.
Hej!


Vilken underbar lördag vi har idag. Vad man har längtat efter denna sool!
Vi tillbringade hela förmiddagen ute med att tvätta bilarna, spela fotboll (att ta fram fotbollsmålen är alltid ett vårtecken), åka och slänga skräp och så en fika i solen. Mycket härligt!

Här om kvällen kom jag hemdragandes med detta skåp. Jag fick hjälp av pappa:). Viktor var inte så sugen på att få hem ännu en möbel som han tyckte att vi verkligen inte fick plats med. Tro det eller ej, men efter dessa fem år i huset så har vi faktiskt fullt överallt nu. För att kunna köpa en ny möbel måste man göra sig av med något annat. Men jag visste minsann att detta skåp kommer allt att få plats någonstans. Här i hallen under trappan tyckte jag att det passade jättebra. Min kära sambo är inte lika överväldigad över skåpet och dess placering...men huvudsaken att jag är nöjd, eller hur;)!?

Jag tycker att skåpets "träfärg" är mycket fin, så jag kommer nog inte att måla detta skåp. Dessutom passar det ju extra bra som det är här i hallen eftersom att spegelbyrån också är omålad. 

På skåpet placerade jag diverse saker, bland annat en bur, en "kotte", foton på barnen och en spegel. Tyckte att det blev en trevlig liten samling.

Inte nog med detta fina skåp, jag fick även med mig en otroligt vacker fåtölj hem. Den står i tv-rummet på övervåningen. Bild kommer framöver. 

Hoppas ni har en riktigt skön helg!
Vi ses!

/Clara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar