söndag 10 april 2016

Blått i köket


Hej!


Här kommer en massa bilder från vårt kök.
Som ni ser är det lite mer färgglatt här inne än vad det brukar vara:). 
Över köksbordet hänger den stora turkosa lampan som jag köpte här i höstas.
Runt bordet står några pinnstolar i blått som jag har ärvt. Jag tänkte först måla om dem, men nu tycker jag faktiskt att de ger en härlig färgklick här i köket. 
Jag köpte ett par mattor i blått på Karlssons och så ligger det några blå kuddar på sittbänken.

Det här med färg kommer mer och mer till vårt hem känns det som:).

Hoppas ni annars har en bra helg!?
Här hemma hade vi lite kalas i går för Viktor som fyller år i morgon.
Vi bjöd på grekisk pytt i panna som var väldigt uppskattad. Det blev vi bjudna på av några vänner i vintras och sedan dess har vi själva gjort det ett par gånger. Riktigt gott och ganska smidigt att tillaga.
Till fikat blev det Mariatårta som Viktor alltid vill ha:). Det är en tunn och smaskig tårta på nöt/marängbotten, med smörkröm och grädde på.

I dag är det ganska fint väder så jag passar på att vara lite ute och rensa land. Nu kommer ju årstiden som man verkligen har längtat efter, men samtidigt innebär ju det en massa trädgårdsjobb, men jag tycker det är kul (i alla fall för det mesta). Nu efter dessa 5 år som vi bott här i huset har jag lärt mig vad som trivs och inte. Vi har ett litet land i söderläge som jag måste flytta på i år. Där torkar det nämligen alltid upp och växterna dör... Kan bero på att jag inte är så bra på att vattna, men det är även väldigt sandig jord. Får väl köpa några växter som trivs i öken att ha där;) 

På andra ställen i trädgården trivs växterna utmärkt, så där är det kul att varje vår titta efter vad som är på gång upp.

Vi ses snart igen!

/Clara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar