tisdag 4 augusti 2009

Tiden får gärna gå fort....Sovrummet!
Jag är så otroligt nöjd med sänggaveln=)

Hyllan bredvid styrde jag med förra veckan. Vita konsoller från indiska funkar alltid. Köpte sedan en fönsterbräda att ha som hyllplan. Det blev en lite mer lyxigare känsla än när jag sågar till en brädbit själv och målar.

Spegeln inhandlade jag på en loppis utanför Virserum som jag, mamma och syrran besökte förra veckan. Superstor loppis i tre våningar...kunde inte bli bättre. Jag spraymålade spegeln i vitt (den hade någon guldaktig färg innan).

Nu är jag igång och jobbar igen. Det känns helt ok.
Vi har haft en kanonsemester...vi har fått till en lagom blandning av att vara borta och hemma.

Förra veckan firade vi vårt "husköp" (alltså det hus vi ska bygga). Våra familjer var här på filégryta med kantareller & klyftpotatis och blåbärspaj till efterrätt. Jag som älskar att duka hade styrt iordning på altanen i ett blå/vitt tema. Tyvär hann jag inte ta något kort innan alla klumpiga läsk och ölflaskor kom på bordet, men ni får försöka att bortse från dem.Kantarellerna till filégrytan hade mamma och jag plockat samma dag. Vi hittade massor, så jag kunde frysa in lite med. Jag uppskattar verkligen att bo nära naturen och bara kunna gå ut i skogen och plocka svamp och blåbär. Inte för att jag plockar mängder, men att bara ha möjligheten gillar jag.


Tiden bara springer fram...och inte gör det mig något...ju snabbare kommer vi igång med vårt livs största projekt...att bygga ett eget hus!
Det mesta börjar falla på plats, så snart ryker det igång.
Här kommer en bild från vår "tomt"...mitt på landet bland ängar och hagar. Är vi galna? Nejdå...vi älskar det=)
Tänk er ett stort vitt hus där på höjden;


Ha en fortsatt bra vecka!

Kram Clara

2 kommentarer:

  1. Jättefina bilder, sovrummet är så fint. Och det ser mysigt ut när ni skulle äta, och gott lät det. Så spännande och bygga hus, ni kommer och få drömboendet.
    Ha en bra söndagkväll
    Kramar AnnaMaria

    SvaraRadera