onsdag 19 augusti 2009

Vi ska bygga ett hus..

...och tanken är att ni ska få följa så mycket som möjligt av det. Allt från byggnation till inredning. Nu är det ju förstås ett tag till huset skall börja inredas, men man måste ju planera. Så framöver kommer lite inspirationsbilder om hur vi tänker oss och så får vi se om nåt år eller så om det blev som vi planerat.

Självklart kommer det bilder på planritning och sånt framöver...tänkte jag skulle hålla er på sträckbänken ett tag till bara.

Första arbetet med tomten har börjat. Vi har tagit ner stängslet (vi bygger ju mitt i en kohage)...så inga fler kor på vår tomt inte. Det gick väldigt snabbt och smidigt...med andra ord ett arbete som passar mig.


Sedan fortsatte vi med att ta ned träden som är i vägen, med andra ord 7 st stora och fina björkar. Men lugn ni...det finns många kvar som vi kan njuta av. Min kära far hjälpte förstås till med sin stora erfarenhet av motorsågskörning. Viktor och jag samlade grenarna i en hög. Det var inget lätt jobb direkt. Särskilt inte en vardagskväll efter en hel dags "vanligt" jobb.
Dessutom blev det inget bra slut på kvällen då jag snubblade och stukade foten...aj! Jag är minsann inte gjord för sånt här jobb...kontor, kundbesök och visningar passar mig bättre (säger en bonddotter)!!!

Natten var minsann inget trevlig då jag hade riktigt ont i foten. Idag har jag linkat omkring så gott jag har kunnat...men det har funkat ganska bra ändå.


På grund av detta lilla trauma får ni vänta med en bild på resultatet.Självklart kommer här lite inspiration från vårt nuvarande hem;


Ha det så bra...snart är det helg igen=)

Kram Clara

1 kommentar:

  1. Hej Clara!
    Så kul att ni skall börja med bygget.
    Ja som du vet är vårat igång men det går ej så fort min sambo gör allt själv,men vad kul det skall bli när det blir klart.
    Kram Agneta

    SvaraRadera