lördag 20 februari 2010

Lite vårkänslor och invändiga husbilder!

Idag har jag fått in lite vårkänslor i form av pärlhyacinter.


Här kommer två bilder från hallen på övervåningen. Som ni ser har vi byggt ett provisoriskt räcke innan det rätta kommer på plats. Än så länge har vi ju bara en stege upp.
De två dörröppningarna ni ser går till två av övervåningens sovrum.
I den här änden kommer trappen att komma upp, alltså sitter ju inte räcket som det kommer att göra sen. Dörröppningen ni ser går till allrummet på övervåningen. Så småningom delar vi av det till två rum och då kanske det blir något typ av allrum här i trapphallen.


Elektrikern är tillfälligt klar med sitt arbete nu...med alla dragningar osv. Vi har ju alltså "redan" nu varit tvugna att bestämma var lampor ska placeras och var vi ska ha spotlights osv. Det var tufft...=). Vi fick dock avvakta med badrummen för där måste vi mer exakt bestämt vad vi ska ha för möbler och så innan elektrikern kan börja dra sina ledningar.


Badrummet uppe är det vi ska försöka att planera först. Det går sådär får man väl säga...vissa saker är vi eniga om och andra inte. Men det ska nog bli bra tillslut.


I denna vägg i tvättstugans klädkammare är elcentralen..vilket kanske syns!=)

2 kommentarer:

 1. Oj så många kablar! Det börjar arta sig nu, vad kul men gud så många beslut. Vårkänslor har du vad kul! Här är det -23 just nu och vårkänslorna flög sin kos rätt snabbt! Men vad gör det när OS är igång, I LOVE IT.
  Ha en skön kväll!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 2. Vi har precis bestämt vår el, se våra tre senast inlägg om ni vill ha tips, speciellt om spottar. De är inte lätt att bestämma allt, kostar gör det också
  /Carin

  SvaraRadera