måndag 8 november 2010

Lite allt möjligt...


Tre sådana här stolar köpte jag på auktion i somras för 150 kr. Jag älskar möbler med "snirkliga" detaljer. I helgen började jag att måla en av dem, vitt förstås! Helt plötsligt blev tyget mycket finare än när stolen var brun. Jag har inte bestämt i vilket eller vilka rum jag ska placera stolarna, men det blir nog inte så svårt att hitta någon bra plats.


Dessa fantastiska tapeter från Sanderson ligger och väntar på att bli uppsatta på väggen bakom kakelugnen. Jag tror att den tapeten kommer att framhäva kakelugnen alldeles utmärkt. För er som har missat tidigare bilder på kakelugnen, så kommer den här igen (den väntar också på att bli uppsatt, hoppas det blir snart).Stor del av helgen har spenderats till städning, sådant måste ju också göras. Dels har vi städat upp ute (där låg en massa byggskräp), dels har vi städat på nedervåningen för att kunna börja lägga golv. Jag ska väl kanske erkänna att jag inte var så flitig med städningen, utan jag gjorde andra nyttiga grejer...som att måla dörrar!!

Förra veckan va vi en tripp till Stockholm och där inhandlade jag en del fina saker till badrummet uppe, bild kommer i veckan.

2 kommentarer:

 1. Kommer bli jätte snyggt till kakelugnen, åh så mysigt att ha en sådan. Städa ja, det är inte kul men trevligt då det är gjort. Skönt att ni kommit så långt att det är dags för att lägga golv.
  Ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 2. Ert hem kommer att bli så sagolikt vackert!! Så himla duktig du är Clara! Och som ni kämpar på! Vi ses på torsdag!
  Tusen kramar!
  Marie

  SvaraRadera