måndag 28 mars 2011

Mycket har blivit gjort...

Helgens arbete är avslutat för denna gång. Förhoppningsvis kan vi börja städa nästa helg och sen är det dags för flytt!!!


I badrummet nere har vi satt upp skåpshandtag, krok till handduk och toapappershållare..små, men viktiga detaljer.


En närbild på skåpshandtaget och i bakgrunden skymtar kroken. Dessa ting valde vi att ha i guld, så att de matchar spegeln och kristallkronorna.
I fredags va vi på ikea och inhandlade all inredning till garderober och klädkammare. Så här blir det i garderoberna i vårt sovrum. I klädkammrarna fick det plats massor med bra hyllplan och lådor.I höstas köpte vi ett matsalsmöblemang i rokokostil på blocket. Nu har jag börjat planera för att byta tyg på stolarnas sits. Jag har köpt detta tyg i svart och beige från Nyblom och Kollén. Det känns som att det kommer att passa bra till tapeten i matsalen.


I helgen har mitt kära skafferi fått en dörr;Vi har även hunnit med att tapetsera den allra sista väggen, skönt! Det är vardagsrummet som fick denna bruna tapet med blommor i en rosa ton. Känns bra till allt det vita!

5 kommentarer:

 1. Å så roligt att ni snart kan flytta in!!!

  Många, många kramar!

  SvaraRadera
 2. Va mycket ni har hunnit med i helgen!! Så skönt att snart vara på plats!!
  Många kramar
  Karin

  SvaraRadera
 3. Märker att ni varit flitiga även denna helgen. Hur i hel...e hinner du med sonen, mannen, maten och allt piffande :)??? Tacksam för tips, har ju liknande arbete framför mig :).

  Verkligen snyggt tyg du valt till era rokokkostolar. Gillar även skafferidörren, så vacker.

  Kram kram
  Maria

  SvaraRadera
 4. Åh ska ni flytta in snart. Vad roligt. Jag längtar som en tok till vi får flytta in i vårt hus. I slutet på sommaren är det förhoppningsvis dags. I morgon kommer i alla fall husväggarna :)

  Spännande att följa ert husbygge och nu när ni snart ska flytta in. Lycka till!

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 5. är så´nyfiken på vart du köpt dörren till skafferiet? har länge letat efter liknande :)

  SvaraRadera