torsdag 25 augusti 2011

Äppelkräm...

Idag åt vi hemmagjord äppelkräm till kvällsmat. Mycket gott och väldigt enkelt!Vilhelm och jag var hos mamma & pappa och plockade äpplen i eftermiddags. Visst blir det extra gott när man har plockat själv!?Förra veckan pysslade jag med att sy gardiner till entréhallen. Jag hade fått ett jättevackert vitt tyg med spets och monogram på av mamma. Det var så smidigt för detta fina tyg fanns i metervara och det var bara att klippa det i önskad bredd och sedan sy kanterna.


Jag knöt två spetsband runt, så att gardinerna skulle likna hissgardiner.


Än så länge har vi inte fått upp så mycket gardiner här hemma. Jag känner att jag vill bo in mig lite och se vad som passar var.

Likadant är det med tavlor och så. När allt är nytt är man ju lite rädd för att göra en massa hål, men det lär väl komma=)!


Imorgon är det redan fredag igen, toppen!

3 kommentarer:

 1. Gardinen ser jättefin ut! Ibland kan det vara fint utan gardiner :) Vi har inga i våra fönster i tvättstugan!
  Ha en bra helg! Kram!

  SvaraRadera
 2. Mums så gott med äppelkräm!
  Vilken fin gardin, har länge tänkt sy nåt liknande till köket där ingen färdig längd passar!
  Så där är jag med, vill gärna känna efter innan man borrar hål o annat..

  Ha en fin dag!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 3. Lev Vackert Butiken (www.levvackert.blogspot.com) kommer varje adventshelg i dec anordna stor julmarknad, nu söker vi hantverkare som vill sälja sina alster, boka en helg, några dagar maila vitromantik@gmail.com Det kommer bli en magisk jul hos oss! Missa ej! Det finns en stor camping och ett stort vandrar hem 100 meter från huset så bra övernattningsmöjligheter finns!! KRAM Petra Eriksson o Ingela Broling

  SvaraRadera