torsdag 24 november 2011

Adventsförberedelser pågår...

Adventsljustaken som skall stå på köksbordet börjar ta form...ett zinkfat med fyra vita blockljus dekorerade med siffror, spets och notblad;
I matsalens fönster får det plats många fina ting. Här ser ni en 5-armad ljusstake och en stor kruka med en gran i. Som ni ser blänker det en stjärna i fönstret bredvid. En bild på hela matsalen kommer snart någon dag när jag har fått i ordning i hela rummet.


Ikväll har jag pysslat lite med fönstren i entréhallen. Det var lite klurigt att komma på hur jag skulle ha det. Men det slutade med att jag behåller fönsterlamporna även över advent, och i fönstret hängde jag fina kulor och en ljuslykta. Tallris kommer också få pryda fönsterbänkarna tror jag.
Sådana här kulor kan man ju aldrig få för många av. När jag tog fram kartongen med alla fina kulor i nu i veckan blev jag helt salig. Vilken tur att jag har köpt på mig så många=).
3 kommentarer:

 1. Så mysigt att få pynta nu!
  Superfint hos dig!

  Ha det bra!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. Så fint i fönstret med alle dina fina kulor . Vilken fin adventsljustake på dit bord . Ha en trevlig helg Kram Karina

  SvaraRadera
 3. Hej Clara! Vad fint du pyntat och grejat! Har kollat på fler inlägg. Jag bara älskar ditt hus!!! Helt underbart! Och er entré med dubbeldörrarna är sååå fin!!
  Kikar in snart igen! Ha det fint! Kram/L

  SvaraRadera