tisdag 13 mars 2012

Vita rokokostolar...

Förvandlingen är klar! Två stolar i rokoko-stil är vitmålade.


Än så länge står en av stolarna i en del av köket.
Vilhelms matstol är köpt hos Zara Home.
I bakgrunden ser ni entréhallen.


Bredvid stolen har jag placerat en kandelaber som är köpt hos Valåkra Trädgård och Lantliv.


I köket har vi pärlspont och en vit skimrande tapet på väggarna.

Påskkrans gjord av videkvistar, fjädrar och ägg.


Kransen hänger på groventrédörren.
Hej!


Här hemma har det påskpysslats lite mer...denna gång i form av en krans till ytterdörren. Videkvistar, vita fjädrar och vita ägg fick pryda kransen. Den hänger nu på vår groventrédörr. Än så länge är det väldigt tomt och kalt runt entrén som ni ser, men förhoppningsvis blir det ändring på det nu till våren när vi ska komma igång med att fixa till vår trädgård.

Trädgården ser fortfarande lite ut som en byggarbetsplats. Vi var helt enkelt tvugna att ta en paus i allt arbete när vi flyttade in i april förra året...vi orkade inte börja med trädgården direkt efter 1,5 års husbyggande. Samtidigt är det bra att bo in sig lite så man kommer på hur man vill ha det.Förra veckan köpte jag två nya stolar på en loppis. Jag gillar möbler i rokoko-stil väldigt mycket, så när jag hittade dessa stolar blev jag glad. Jag målade dem förstås vita.

Ha en fortsatt trevlig kväll=)!

4 kommentarer:

 1. Så ljuvligt fint, käraste du! <3
  Kram! M

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag hittade hit när jag sökte efter bilder på tapeten "new classics" från Boråstapeter, eftersom jag har tänkt tapetsera med den (blå) i ett av barnens rum. Vad kul att ni också har den i barnrummet! Jag hittade bara bilder på när ni höll på att tapetsera och det var i juni 2010. Har du några nyare bilder som jag kan kika på? Skulle vara kul att se hur rummet blev när det var klart!

  mvh
  /Emma

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Kikar in här för lite inspiration ibland, gillar er stil. Jag undrar var du köpt lamporna som hänger över fönstret i tvättstugan?

  Mvh/Pernilla

  SvaraRadera