tisdag 6 augusti 2013

Ovala speglar
Hej!

Så var det redan augusti...herregud va fort sommaren har gått. Fast man får ju inte tänka att sommaren är slut bara för att det är augusti...än är det säkerligen många fina dagar kvar. Och vi ska nog ut på en liten semestertripp till.

Idag får ni se ett av sommarens loppisfynd...nämligen de två speglarna i "guld". Denna vägg har länge varit väldigt tom, men jag har liksom inte hittat det där perfekta att sätta upp (och jag är fortfarande jätterädd för att göra en massa onödiga hål...jag kommer ju ihåg hur vi slet när vi spacklade och styrde=)), men nu så kändes det som att speglarna var de som verkligen passade in där. 
Med på bild är ju också vår kära kakelugn. Det blir mysigt att börja elda i den framåt hösten. Kakelugnen är från Gabriel keramik i Timmernabben. Vi tyckte att denna kakelugn hade den perfekta gammaldags känslan som vi ville ha i vårt hus.

Lilla Sigrid (som inte är så liten längre, snart 6 månader) har börjat smaka lite god banan och sådant. Det är med lite skräckblandad förtjusning som hon smakar och sväljer=).

Ha en bra dag!

/Clara

1 kommentar:

  1. Jättefina speglar! Gjorde sig bra där!! Väntar m spänning på verandabilderna! Ha en fortsatt skön ledighet. Kram, moster

    SvaraRadera