måndag 26 augusti 2013

Stora tjejen och lite nytt i vardagsrummet


6 månader!
Hej!

Tänk, nu är vår lilla tjej redan 6 månader! Hon börjar utforska allt vad livet har att erbjuda...vänder och vrider på sig åt alla håll och tränar på att krypa, äter lite mat, gröt och fruktmos, bits med sina två tänder och pratar och sjunger ikapp med storebror! Härligt!!

I vårt vardagsrum har jag äntligen satt upp den gamla ramen jag köpte för länge sedan. Jag har liksom inte riktigt hittat den perfekta platsen innan, men nu kom jag fram till att den passar bra här inne tillsammans med klockan jag ärvde av farmor och farfar.

På soffbordet står en stor vas med syrénhortensia och rosor. Det gäller att passa på att plocka in alla blommor som bara går nu när sommaren går mot sitt slut.

Detta rum, vårt vardagsrum, är annars ett favoritrum för lek. Här har Vilhelm ett skåp fullt med leksaker (för övrigt skåpet som vi har tv:n på också). Leksakerna är allt som oftast inte i skåpet, utan utanför, så jag fick röja ganska rejält innan jag tog korten här inne=). Vilhelm har ju sitt rum på övervåningen, men det är ju inte särskilt kul att gå upp dit själv och leka, så det passar perfekt med ett kombinerat lek- och vardagsrum här nere.

Helgen gick jäättefort som vanligt... Vi va en sväng på Astrid Lindgrens värld igen. Det är lyxigt att ha så nära, så man bara kan åka iväg en sväng utan närmare planering. 
Lite jobb här hemma blev det också; 
Viktor har målat innertaket på den "gamla" verandan och grundmålat pelarna på den nya verandan. 

Nu en ny härlig vecka!

/Clara2 kommentarer:

  1. Hej och hå, vad tiden går! Sex månader redan? Vad go hon är, lilltösen. Hoppas vi ses snart! Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja, så stor hon har blivit, lilla Sigrid! <3

    SvaraRadera