tisdag 17 november 2015

Adventsfint på verandan


Nu är det adventsfint på verandan. 


Granriskransarna på pardörrarna är på plats.

Hej!


Här kommer några mobilbilder från vår veranda och vårt hus. I helgen gjorde jag adventsfint på verandan. Jag och barnen hämtade en massa granris och satte det i diverse krukor. Vi högg även en gran och placerade i den stora urnan. Nu återstår bara att sätta i en ljusslinga i granen.

Tur att vi har skogen så nära;).

Jag gjorde även två granriskransar att hänga på pardörrarna. Det är en klassiker till jul, granriskransar på dörrarna måste vi bara ha:).
Här kan ni se en beskrivning på hur jag gör mina kransar.

Nu är det inte långt kvar till advent. Längtar så till att börja hänga upp stjärnor och fixa.
Kanske blir det att köpa in någon ny också. Känner att jag är riktigt trött på alla vita stjärnor. Nu vill jag ha lite mer färg. Behöver ju inte ta i för mycket, så svart eller grå skulle ju vara fint;)...tänker mig även en och annan i "guld".

Ha det så bra, vi ses snart igen!

/Clara


2 kommentarer:

  1. Hej,
    Vilken fantastisk husbyggnadsresa Ni har varit med om, har läst 2009-2011 i två kvällar nu så känner mig helst snurr av alla intryck. Mycket fint resultat. Har själv gått i tankar kring att bygga så mycket som möjligt på egen hand och köpa en byggsats. Min fråga är därför, vad kostade själva byggsatsen från Huskomponent i Fågelfors? (i runda slängar) o vad ingick i denna? Vad jag har förstått har Ni köpt dörrarna specialbeställda, men ingick t ex tegeltak etc? Vet att det är några år sedan nu, men vore kul med en fingervisning då det är svårt att få ett hum när man läser på olika sidor.
    /Anna

    SvaraRadera
  2. Vilken välkomnande och vacker entre. Ni har ett jättevacker hem som ligger väldigt fint. /Sofia

    SvaraRadera