söndag 7 februari 2016

BlåttHej!


Hoppas ni mår bra och att ni har en skön helg!

Här hemma har vi haft en riktigt bra helg.
I dag hade vi lyxen att bli bjudna på mat och fika av farmor och farfar. De hade fixat all mat och kom hem till oss med den. Det enda vi behövde fokusera på var att duka och städa av lite grann. 
Mina föräldrar kom också, så det var en riktigt härlig eftermiddag att ses allihopa. 
Vädret var ju dessutom jättefint, så vi alla tog en promenad efter maten...vilket gjorde att vi orkade extra mycket efterrätt;). 

Gårdagen bjöd på ett besök på biblioteket i Högsby där det var en liten clownföreställning och pyssel.
Sedan fortsatte vi hem till en gamma släkting där huset håller på att tömmas. Därifrån fick jag med mig några trevliga saker, bland annat de blå pinnstolarna, en vacker kaffeservis och en fin gammal guldram. Dessutom ska vi hämta ett skåp och en fåtölj en annan dag. 
Stolarna placerade jag i köket och nu är frågan om de ska få vara blå eller om jag ska måla dem...får se hur det blir. Måste dock erkänna att jag tycker det är lite roligt med färg, särskilt nu när vi går mot vår. 

Nu när jag kom hem med tre nya stolar fick jag minsann ställa ut några av våra andra stolar i förrådet. Vi har nämligen kommit till den punkten här hemma nu att man måste slänga ut något för att få plats med något nytt. Men det tog ca 5 år att fylla ut huset:).
Och kaffeservisen var vi väl egentligen inte i behov av, men den var så himla fin och det var ju såå onödigt att slänga en fin gammal servis som gått i släkten i generationer...så jag kände att jag tog mitt ansvar där...haha!
Efter lite omorganisering i skåpen i köket så fick minsann servisen plats.
Idag till fikat använde vi servisen och den var så trevlig att dricka och äta från:). 

Nu ser vi fram emot en ny vecka utan en massa sjukdomar.

Ha det så bra!

/Clara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar