måndag 20 december 2010

Husets hallar!

Här hemma är det julstök som gäller...idag har vi gjort ostkaka och godis. Eftersom att det är mycket annat som händer har det bivit lite dåligt med uppdateringar här på bloggen.

I söndags jobbade vi i huset. Jag målade entréhallen. Denna bild är tagen från matsalen mot hallen. Det som är kvar i hallen är att måla en gång till + att lägga golv (lister och så också förstås).

Så här ser det ut i hallen uppe. Golv från Södra Interiör, vitmålat tak, tapet från "Decor Maison" och dörr från RM Snickerier (målad av mig). Ni får ha överseende med att bilden blev lite mörk.

Nu blir det nog lugnt i huset fram till jul. Efter jul är Viktor ledig 2 veckor, så då ska det nog kunna bli en hel del gjort.

5 kommentarer:

 1. Ojjj, jag tycker ni jobbar på jättebra!
  Det blir bara såå fint!
  Hoppas ni hinner njua av lugn o ro i jul också, det är viktigt!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Ja, jag behöver ju inte säga så mycket.
  Du vet ju redan att jag tycker ert hus är fullkomligt underbart och vackert!
  Jisses, vad fint det blir!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Jag har skickat en kommentar innan men inte fått svar. Jag och min man tycker att ert hus är jättefint och vi har själva planer påa tt bygga vårt eget hus. Det skulle vara så roligt om vi fick komma på ert hus och få lite inspiration. Du kan väl mejla mig på terese_84@hotmail.com

  Hälsn. Terese

  SvaraRadera
 4. Önskar dig & din familj detsamma! Hoppas ni får en underbar jul. Vit blir den, det behöver vi inte fundera på iallafall ;)

  En stor Jul-kram från mig!

  SvaraRadera
 5. Jag vill bara titta in hos dig och önska dig en riktigt fröjdefull jul! KRAM Petra, Romantiskahem

  SvaraRadera