lördag 4 augusti 2012

Härliga altanbilder...
Hej!

Idag visar jag er en massa härliga altanbilder.
Räcket är helt färdigt nu och det som återstår är den så kallade överliggaren. Tur för mig att jag har en så händig sambo=)!

I torsdags kväll hade vi som sagt en liten invigningsfest. Det var ett underbart väder, så vi dukade upp ett långbord på altanen och tände en massa myggljus. Vi åt en buffé med potatissallad, fläskfilé, kyckling, korvspett, ostpaj, sallad och hembakat bröd. Det var smarrigt!
Framåt kvällen fick vi gå in...myggen var verkligen intresserade av oss. Inomhus fikade vi sedan med bärbakelser.

Till vår lilla fest hade vi lyckats samla ihop lite bord och stolar, för vi har ju ännu inte köpt något. Med vita dukar på borden, fina kuddar och filtar på stolarna så blev det riktigt bra med vårt tillfälliga möbel-hop-plock!
Igår var vi i Kalmar och vi tittade återigen på möbler...ååå va det är svårt att bestämma. Inte nog med att vi ska ha ett matbord och stolar, vi ska även försöka hitta någon trevlig lägre grupp där man kan sitta och fika/koppla av/umgås. Den har vi tänkt ska stå i andra hörnet av altanen (det hörnet tog jag inte med på bilderna eftersom att det är väldigt tomt där just nu).

Nu blir det snart lite blåbärspaj och vaniljsås...mmm=)!

4 kommentarer:

 1. Gud så fint! Du är så himla duktig på det här med att inreda och Victor kan verkligen det där med att snickra, handy man:) Jag gillar mer och mer din stil, du är så duktig.

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder! Ser verkligen inbjudande ut:)
  Tur man har de där herrarna som kan bygga;)

  Ha det fint!
  Kram C

  SvaraRadera
 3. Vilket fint hus ni har! Hittade din blogg när jag sökte lite inspiration till vårat hus vi håller på att renovera..ett över hundra år gammalt tegelhus :) Fastande verkligen för ditt kök och kaklet! Hur är kaklet att torka? Skulle vilja ha sådant i vårt nya kök men såg på höganäs hemsida att det ska utgå, så jag hoppas vi hinner få tag på det. Tänkt åka in till butik och kolla på det om det finns kvar.. Tack för all inspiration! MVH Frida

  SvaraRadera
 4. Hej Frida!
  Va kul om jag kan inspirera dig i ert renoveringsarbete:). Kaklet är jättelätt att torka av och vi är jättenöjda med det. Lycka till!
  Hälsn. Clara

  SvaraRadera