söndag 10 maj 2009

Pyssel på altanenChokladpaj på altanen!


Visst är det härligt att avnjuta en fika när man är ledig, och särskilt när man kan sitta ute?! I helgen har jag grejat lite extra på altanen för att få "den rätta känslan". Spetsgardiner upphängda, de vita krukorna framtagna, blommor planterade i krukorna, vit struken duk på bordet, blå/vita kuddar och blå filtar i stolarna, ljuslyktor upphängda... Jag, jag börjar bli rätt så nöjd. Det som ännu saknas är vår härliga vita träsoffa som ska stå mot väggen och som rymmer många gäster. Än så länge står den i tryggt förvar i ett av våra uthus. Främsta anledningen till att den ännu inte har kommit fram är nog lathet. Den är så tung, så Viktor och jag klarar inte att få ut den själva...och så har det inte blivit av att vi har bett någon annan än.

I fredags hade vi besök av våra härliga vänner Louise och Niklas. Det blev grillat på menyn förstås. Vi spelade spel, drack vin, pratade och hade det trevligt=)

Jag önskar er alla en skön och avkopplande söndag!2 kommentarer:

 1. Ni ser ut och ha så trevligt, det är allt lite extra härligt och sitta näästan ute! Man får passa på med bärhjälp när någon tittar in, här blir det mest svågern som får bära.
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med lavendel ute i trädgården, det är ju ett måste. Choklad paj lät inte helt fel :)
  Ha det gott, kram

  SvaraRadera