måndag 15 juni 2009

Sjuk...Ovanligt med ett inlägg från mig så här mitt på dagen. Anledningen är att jag är hemma och är sjuk..feber och förkyld. Inget roligt. Det är u inte direkt så man orkar göra något. Hela dagen har därför ägnats åt datorn. Letat en massa inspirationsbilder till vårt kommande hem.Igår gjorde jag iordning runt grillen. Vilken skillnad det blir när man använder lite plattor och grus. Som ni ser är det lite rosa tema här. Måste ta och ordna något bord med - både för att det är fint och att det är praktiskt med ev avlastningsyta.

Var i Fagerhults antik/loppis igår med. Inhandlade denna vevmangel. Har letat efter en sådan ett tag och blev verkligen glad när jag hittade en. Just nu har vi inte direkt någon bra plats för den, men jag planerar ju för framtida tvättstuga. Ser fram emot att börja använda den och få så där perfekta dukar.

Ikväll ska vi för övrigt till vår "tomt" och planera för avlopp och markarbeten. Spännande nu när det börjar komma igång lite på riktigt.
Jag hoppas att jag känner mig piggare imorgon. Det är kris om man är borta förlänge från jobbet, måste i alla fall dit ett par timmar.
Hoppas att ni alla mår bra!

3 kommentarer:

 1. näää vad trist att du är sjuk clara! vilken härlig tid du har framför dig att planera till ert nya hus, sååå spännande! krya på dig! varmkram lotten

  SvaraRadera
 2. Hvor morsomt at du også har fundet en rulle. Jeg købte en forleden dag fordi jeg manglede den til rulning af mit gamle linned. Svært at stå med på et strygebrædt.

  Fin blog!

  God midsommer fra Helle

  SvaraRadera
 3. Nu är du säkert frisk, ser att det var förra veckan du var sjuk. Och vilket väder till och grilla, ser mysigt ut vid eran grill. Blev erbjuden en mangel när makens farmor dog, det var nog dumt och inte ta den. Men din ser liten och nätt ut.
  Ha det bra och var rädd om dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera