onsdag 22 februari 2012

Rokokostol...

I entréhallens fönster har en ny orkidé fått ta plats. I fönstret står även en vit lampa från Dimoda i Kalmar.


Så här ser det ut i ett av hörnen i vår entréhall.
Fyra svarta krokar för gäster att hänga jackor på.


När man snörar på sig skorna kan man sitta på denna rokoko-stol.


På köksbänken har jag ändrat om lite. Några gamla tallrikar med guldkant är både goda att äta ur och fina som "dekoration".


Jag satte samman lite olika ting, såsom ljusstakar, ramar, tallrikar, flaskor och så en fin brödlåda.


Hej hej!


Hoppas ni har en bra kväll. Här hemma är det snart läggdags (förutom för lillkillen som redan har sovit ett antal timmar förstås).

Dagens bilder kommer bland annat från vår entréhall. Det är bra med vår hall...den blir aldrig stökig av en massa jackor och skor. Hur kan detta komma sig tänker ni? Jo, vi har ju en ingång till här i huset, en typ av groventré, så det är den vi själva använder varje dag. Därför förvaras våra jackor och skor enbart där inne. När vi får gäster använder ju de förstås "finingången".

I ett av hallens hörn står en rokoko-stol som jag har köpt på blocket och målat vit. Till denna stol hör även ett bord och en likadan stol till. Den andra stolen och bordet är för tillfället placerade på övervåningen.

Vi valde att ha några vackra krokar att hänga jackor på istället för en hatthylla. Det kändes som att det passade bäst här inne.

Hallen har även en stor spegelbyrå, trappan till övervåningen och så förstås våra kära pardörrar, men det får ni se en annan dag=).

Godnatt!

1 kommentar:

 1. hej hej1

  där sitter man riktigt kungligt o snörar på sig skorna...;) Jätte fint!
  Woooow så fint skrivbordet blev och stolen...o tidskriftssamlarna. kul att kunna ta vara på tapetrester sådär..;)
  ha en mysig fredag!
  kram Katarina

  SvaraRadera