måndag 6 februari 2012

En ljuvlig doft...I badrummet på övervåningen doftar det ljuvligt just nu! Det är dessa nyinköpta tvålar som sprider denna doft.Två av tvålarna "pyntade" jag lite. En av dem fick vitt tårtpapper med en liten berlock fastknuten med svart sidenband och en av dem fick gammalt notpapper prydd med en glasprisma;
På badrummet uppe har vi silvrigt tema...silvriga speglar, silvriga lampor, silvriga blandare. I spegeln ser ni en skymt av badkaret;Här hemma går kakelugnen på fullvarv just nu...inte så konstigt i denna kyla! Det är minsann riktigt mysigt att elda lite varje dag.

Denna bild är tagen för ett par månader sedan. Nu har jag möblerat om lite, så bordet ni ser på bild står på ett annat ställe i matsalen. Nu ska det istället placeras något mysigt att sitta/ligga på här bredvid kakelugnen. Än så länge får man ligga på fårskinnet och kuddarna;I helgen har det bakats. Vilhelm älskar att baka, så här hemma blir det något nybakat ett par gånger i veckan. Helgens bakverk blev chokladkaka med kokosglasyr...mmm!
Att knäcka ägg och vispa iförd ett alldeles eget förkläde är lycka;


Ha en fortsatt trevlig kväll, vi hörs snart igen!

2 kommentarer:

 1. Så stor han har blivit, lille Vilhelm! <3

  SvaraRadera
 2. Hej Clara!

  Vilket fantastiskt vackert hus ni har!! Så avis.. drömmen vore att ha ett eget hus på landet! :)

  ha det gott!
  Kraam Sofia

  SvaraRadera