måndag 10 mars 2014

Baksidan av vårt hus


Hej!


Nu är våren här, hurra!
Tänk att man kan bli så mycket piggare och få så mycket mer lust till allt bara för att solen skiner, det är härligt!

Det är inte särskilt ofta ni ser den här sidan av vårt hus. Det här är ju baksidan, men det är här vi har vår ingång. Vi valde att ha matsalen med dess alla fönster mot framsidan och den fina utsikten istället. 

Än återstår en del jobb på verandan som ni ser, såsom att bygga trappa och sätta upp snickarglädje. Men det blir nog av så småningom. Det som skall prioriteras i vår är att göra den lilla verandan vid groventrén helt färdig (se till vänster i bild).
Annat jag drömmer om är att mitt på grusplanen göra ett sådant där runt fint land med blommor ni vet, som en liten rondell. Jag tror att det skulle passa bra.
Det är mycket jobb och planering med att få till en inbjudande och trevlig trädgård till vårt hus. Men vi tar det i lugn takt och känner efter hur vi vill ha det. Det vi börjat med är att få till en fin gräsmatta och plantering av några äppelträd.

På nedersta bilden ser ni en liten sammansättning av grenar i en zinkbalja, ett gammalt hjul och Vilhelms skottkärra. Nu innan man kan plantera en massa fina blommor i sina krukor tycker jag att det kan vara trevligt att bara sticka i några grenar i dem. 

/Clara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar