måndag 19 maj 2014

Ett loppisfynd i vår hallHär i hallen har vi trappan till övervåningen. Dörren bredvid stolen går till tvättstugan.

Det här bordet är det senaste loppisfyndet. Jag brukar ju oftast köpa bord med snirkliga ben som ni vet, men jag tyckte detta bord med en liten hylla under passade bra här i hallen.


De bruna pumpsen är från Din sko. 

Ljuvligt lapptäcke sytt av farmor i familjen.


Sigrids mössa, väska och skor.
Mössan är en baskermodell från HM, ursöt!
Väskan är den klassiska Kånken i en rosa färg.
Conversen har hon ärvt av storebror.Hej!

Hoppas ni mår fint!
Här är allt bara bra (förutom lite förkylningar). Och så får man väl erkänna att man är lite trött såhär på måndagskvällen. Men så ska det väl vara?!

Idag får ni se några bilder från vår hall. Som ni vet gillar jag ju att flytta runt saker och ting, så nu står de rosa rokoko-karm-stolarna här. Senast jag visade dem för er tror jag de stod i vardagsrummet. 
Även det senaste loppisfyndet för 125 kr fick ta plats här i hallen, nämligen det lilla bordet med hylla under. Tyckte minsann att det var ett bra köp. Jag hittade det på Virserums möbellager, den stora loppisen i Hultarp utanför Virserum. Kan verkligen rekommenderas!!
På den lilla hyllan kan man ju ställa några skor eller varför inte en fin korg med vantar och mössor i! 

Eftersom att det är mycket vitt här i hallen kändes det faktiskt rätt bra att tillföra lite färg i stolar och matta. Och som av en slump hänger bland annat Sigrids rosa Kånken-ryggsäck här också =).

Så var det som sagt redan måndag kväll. Tre jobbardagar kvar för mig denna vecka, sedan är det helg igen. Det känns riktigt bra att vara ledig en extra dag i veckan...särskilt när man har småttingar i familjen som man längtar efter hur mycket som helst om dagarna.
Helgen som passerade var en riktig toppenhelg. Det började i fredags med att vi var på premiär-öppningen av Astrid Lindgrens värld. Så kul att årets säsong är igång nu! Vi har köpt årskort, så vi ska åka dit ofta. En perfekt familjeutflykt!
I lördags var det ju kanonväder, så då var vi ute nästa hela dagen...både lite trädgårdsarbete och härligt altanliv blev det.
I söndags var vi på ett riktigt trevligt födelsedagskalas...älskar kalas och att träffa när och kära =).
Det var vår helg det!!

Vi ses snart igen!

/Clara

2 kommentarer:

 1. Vilket underbart hus ni har!
  Vad jobbar du med?
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!
   Jag är fastighetsmäklare...så jag har ett stort intresse för hus som du förstår=).
   Ha en bra dag!
   Hälsningar Clara

   Radera