lördag 31 maj 2014

Vitt och zink på altanenSpetsgardiner från IKEA som duk. Möbelgrupp och parasoll från Bauhaus. Sittkuddar på golvet från Rusta.

Täcke från Jysk.

Stora urnor från Lavendel och Oredan, en lokal blomsteraffär. 

Många gamla saker på denna bild!

Solstol från Jula.

Bord från Granit. Gammalt fönster från våra "gömmor" på gården.

Blommor från trädgård och vägkanter!

Ljus från Frenillas bod. 

Grillen är tänd!

Rosor och lavendel är en fin kombination!


Hej!


Nu är altanlivet i full gång. Jag har fixat och donat lite extra här ute nu, så det känns riktigt ombonat och trevligt!
Eftersom att altanen går längs med hela framsidan är den rätt så stor, så här får det plats alla möjliga möbler, blommor och dekorationer.

Exempelvis så gjorde jag häromdagen ett litet arrangemang med en gammal stol, en mjölkkruka, en zinkbalja och en lykta - det är trevligt att sätta samman många olika fina saker - särskilt i vitt och zink. 
De gamla mjölkkrukorna som ni ser på några av bilderna är perfekta att plantera i och dekorera med. De ger en lantlig känsla. Dessa mjölkkrukor har en gång i tiden använts här hemma på gården till sitt rätta syfte. På den tiden kunde man väl aldrig tänka sig att de skulle användas som dekoration på en altan =).

På en av bilderna ser ni ett av mina senaste påhitt. Att sätta ett gammalt fönster på ett bord och låta det vara ett "klätterstöd" för en Klematis. Jag hoppas att växten ska rivas där bakom, så den får så där fina rosa blommor som det var på bilden i affären.

Nu hoppas vi att det blir en lika somrig och härlig dag i morgon också!

/Clara

1 kommentar:

  1. Åh så fint!
    Och så avis jag blir på er fina altan!

    Ha det fint!

    Kram Liza

    SvaraRadera