onsdag 29 juli 2015

Hemma igen
Köpte ett par nya tvålar idag.

Över halvmånebordet på badrummet hänger en loppisfyndad takkrona.

Den lilla byrån som jag har målat svart.


Hej!


Nu är vi hemma igen efter två olika semesterresor!

Det började i fredags då vi begav oss till Ronneby Brunn. Dit åkte vi med Viktors föräldrar och bror med familj. Det var en överraskningsresa för Viktors föräldrar som fyller jämnt.
Vi hade en riktigt trevlig helg tillsammans och barnen lekte allt de bara kunde. Det som var synd var förstås detta tråkiga väder. På Ronneby Brunn finns nämligen ett väldigt fint utomhus-vattenland för hela familjen, men eftersom att det regnade typ konstant och var svinkallt, så blev det inte mycket till bad. Jo, förresten vi hann att gå i 2 minuter på lördagen innan regnet kom (fast det var väldigt kallt i luften), men barnen ville ju gärna doppa sig, så vi lät dem göra det. Men som sagt, vi hann bara vara i 2 min för sedan började det åska och hällregna.
Men vi hade det mysigt ändå.
På söndagen åkte vi hem.

Sen var det bara för oss att packa om lite för på måndagen begav vi oss till fina vänner i Göteborg. Därifrån är vi precis hemkomna nu.
Vi har haft väldigt trevligt, både vuxna och barn, med mycket prat, skratt och lek.
Vädret var ju inte jättebra i Göteborg heller, men vi hann besöka Liseberg en sväng i alla fall...innan det blev strömlöst i hela parken....ja, vi var där då! Som tur var satt vi inte mitt uppe i en karusell, utan vi var på teater i Kaninlandet, och därifrån var det ju bara att resa på rumpan och gå.
Men innan strömavbrottet hade vi ändå hunnit åka några karuseller och dessutom äta glass,,. så vi kände att det var helt ok att åka hem. 
Innan Liseberg gjorde vi även ett besök på Sjöfartsmuseet, vilket var mycket spännande.
Idag blev det lite shopping innan vi begav oss hem till Kängsebo igen.

Nu återstår 1,5 veckors semester vilket känns väldigt härligt. Nu hoppas vi verkligen på att resten av semestern bjuder på lite sol och värme.

/Clara
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar