lördag 1 augusti 2015

AltanlivRosorna och lavendeln blommar så fint vid altanen.

Soffa på altanen från Ikea. 

Klematisen blommar.

Gott om utrymme på altanen som följer längs med hela framsidan. 

Rosen Astrid Lindgren.

Äntligen har vi fått användning av solstolarna idag igen.

Hemma hos oss....lugnt och skönt;).

Intill räcket har jag planterat rosor och en klematis. 


Rosen New Dawn blommar för fullt nu.


Hej!


Äntligen kom sommaren tillbaka. 
Vi har spenderat hela dagen ute, precis som man vill när det är sommar. Vi började med att äta frukost i vår soffgrupp, sedan rensade jag några land, efter det åt vi lunch på altanen. Sedan målade Vilhelm och jag panel som skall användas till innertaket på den lilla verandan, vi fikade i trädgården under björken, efter det städade vi på stora verandan och till sist åt vi kvällsmat ute. En riktigt härlig utedag!

Det kändes som att det var evigheter sedan som vi tog fram dynorna och kuddarna till soffan på altanen och evigheter sedan vi använde solstolarna. Men nu så, tack för det:)!
Några bilder från altanen får ni se idag. Där ser det ut lite hipp som happ, ungefär så som det brukar se ut när man spenderar mycket tid där. Möbler flyttas hit och dit för att följa solen och leksakerna sprids lite överallt. Barnen älskar nämligen att köra med alla sina fordon och cyklar på altanen. Och eftersom att den är så pass stor så hinner de få upp bra fart vilket de gillar:). Tack vare altanen lärde sig Sigrid att cykla med stödhjul hur bra som helst redan i våras.

Det är så underbart att spendera ledig tid hemma. Vi alla trivs så bra hemma. Det är roligt att åka på semester och att hitta på diverse utflykter, men att vara hemma är såå skönt. 

Har hört att det fina vädret ska fortsätta några dagar, så nu njuter vi allt vi kan!

/Clara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar