söndag 18 september 2011

Aftonbladet härligt hemma

I helgen är vi med i ett reportage i Aftonbladets tidning "Härligt hemma". Reportaget handlar om vår kakelugn. Det känns väldigt roligt att få visa upp vår "kära ägodel" och förhoppningsvis kunna inspirera andra att installera en kakelugn.

För ett tag sedan var det en fotograf här och tog kort på oss till reportaget. Extra fin blev bilden där Vilhelm myser på fårskinnet framför brasan.Hoppas att ni har haft en bra helg. Vi har haft det riktigt bra - slappat, myst, gjort lite hemmasysslor, byggt på förrådet, haft middag för fina släktingar och fika för fina vänner.


6 kommentarer:

 1. Å vad roligt, Clara! Grattis!

  SvaraRadera
 2. Men vad kul!! Varför berättade du inte om det igår =)) ? Spännande! Måste genast in å se om man kan läsa artikeln på nätet! Ha det bra! Många kramar!!

  SvaraRadera
 3. Åå så roligt!
  Grattis! Kan tänka mig att det är en märklig känsla att se sitt hem i en tidning...fast kul på samma gång..
  Jag tyckte bilden på Wilhelm var jätte fin men även den då hela lilla familjen sitter o myser..;)
  Låter som ni haft en underbar helg, och ja tack min helg har varit toppen. Har hunnit med att umgås mycket med nära o kära..;)
  Kram o ha en mysig måndag!
  Här ösregnar det..:(
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Wow vad himla kul!!!! Grattis!! Gillar skarpt förra inlägget också, du har exakt samma "tapetsmak" som jag :))) Så jag hämtar maaaaassor av inspiration här inne hos dig :)

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Hittade dig när jag sökte på Härligt hemma! Jag och min sambo var själva med för några veckor sen. Jag blev väldigt intresserad av bygget av er kakelugn. Ha tyvärr inte tidningen men går det att läsa någon annanstans hur man gör? Kan du möjligtvis maila mig om du har nån mall? :) Jätte fin ser den ut. Kram

  SvaraRadera
 6. www.karljohangarden.blogg.se Kram Jessica

  SvaraRadera