lördag 10 september 2011

Lugn och skön lördag!

Hoppas ni har en härlig lördag!

Själv sitter jag med en kopp kaffe, tittar ut över hagarna och bloggar. Vilhelm sover och kära sambon är bortrest över helgen, så nu är det lite egentid som gäller!
I köket blir det att jag ändrar om på bänkarna rätt så ofta. Det är ju roligt att förnya sig lite. Visst känns gamla saker som nyinköpta bara man byter plats på dem?


Glasklocka, flaskor, burkar, brickor...ja, sådana ting passar ju in överallt;


Här ser du arrangemanget i ett större perspektiv;


Jag kan verkligen rekommendera att ha köksskåp direkt på bänken;Som jag har berättat om tidigare är vårt kök från ikea. Vi är mycket nöjda med det. Ibland kan man tänka att det är lite tråkigt att ha så "vanliga" köksluckor, men man kan ju placera skåpen på så många olika sätt, vilket gör att köken känns speciella. Vi försökte förstärka den gammaldags, platsbyggda känslan genom att låta skåpen gå ända upp till tak med en list högst upp. Vi satte även fast en bred golvlist på golvsockeln.

Att inte ha överskåp överallt kändes också som ett bra val. Öppna hyllor gör att det känns lite mer luftigt.


Här kommer ännu en bild på en av de gamla stolarna jag köpte. Den är målad, men har fortfarande det gamla tyget. Orken tog slut för en stund, så sålänge får den se ut såhär. Jag har placerat den i entréhallen.Här är den stora killen som har börjat dagis i veckan;


Han började genast att undersöka alla leksaker. Allt har gått jättebra, han verkar stormtrivas!

3 kommentarer:

 1. Såå fint ditt kök!
  Jag bara älskar "våra" luckorna! =)
  Så skönt att det går bra på dagis!

  Trevlig kväll!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. Åh så fint ni har de i erat kök..:)

  Önskar dig en toppendag
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Ni har sååå fint kök. När det blir dags för oss att bygga om köket lär det också bli Ikea..jag tycker inte det finns nån anledning tilla tt betala dyra pengar när man kan få ett så fint resultat billigare. Tycker det är så himla fint då man har skåp på varandra så där som ni har. Tyvärr kan vi inte ha det...för lågt till tak..:(
  Vad söt lillkillen är där på bilen. Skönt att det går bra på dagis. Det är ett stort steg då de börjar....det största! När det sen blir dags för lekis o skola är steget inte fullt lika stort....för mamma...;)
  Kram o ha en fin dag!

  SvaraRadera