söndag 4 september 2011

Lite mer ombonat...

I vårt sovrum har vi varsin inbyggd garderobsdel. Redan när vi byggde dem tänkte vi att vi nog skulle ha något tyg framför dem som man kan dra fram och tillbaka. Det skulle inte riktigt passa med dörrar.

Som tur är har vi ju en "egen sömmerska" i familjen (Vilhelms farmor). Hon kom på att vi kunde sy draperier av gamla lakan med spets och monogram på (precis sådana som ni vet att jag gillar). Efter en hel del bra ideér och fixande och trixande av henne så kunde hon sy dessa vacka draperier;


Jag är såå nöjd. Sovrummet blev genast mer ombonat och så var det förstås skönt att slippa se våra kläder.Här hemma har vi styrt och grejat med allt möjligt över helgen, vi har hunnit med en hel del tycker jag. Bland annat har jag börjat ändra om bland grejer för att få lite mer "höstkänsla".


På det lilla bordet i matsalen ser det ut så här;


Loppisfyndat bord, spegel från jysk, kandelaber från Valåkra Trädgård och Lantliv, tapet från Sanderson.


Imorgon blir en spännande dag för oss, då är det nämligen dags för vår "lilla" Vilhelm (som inte är så liten längre) att börja dagis. Hoppas att allt kommer att gå bra, men det tror jag nog=).

5 kommentarer:

 1. Så fint det blev med draperierna o bordet blev även det superfint!
  Hoppas det går bra för er lilla kille på dagis!

  Ha det bra!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. Alltså!!! Det är så fint! Och sovrummet.. otroligt snyggt och ombonat!
  Hoppas det gick bra på dagis! Kram!

  SvaraRadera
 3. Wow vad snyggt det blev, vilken hääärlig farmor!!! Kanske kan få låna henne lite kanske???? :)) Ni har det supermysigt! Gillar dina tapeter och extra mycket den nedersta!! Den skulle gärna få pryda någon av mina väggar i framtiden!! Superfin hörna i matsalen!!!

  Stoooor kraaaaam aka

  SvaraRadera
 4. Ps. du har något att hämta hos mig, men bara om du vill förstås :)

  Fredagskramiz från aka

  SvaraRadera
 5. Åhh vilken mysig blogg du har..:)

  Önskar dig en häärlig fredag
  Kram Susanne

  SvaraRadera