torsdag 22 september 2011

En liten badrumsinblick...Här kommer några bilder från vårt badrum på övervåningen!

Badrummet har vita kaklade väggar och svart klinkergolv. I övrigt har vi lite "silvrigt tema" här...silvriga speglar, silvriga knoppar på skåpen, silvriga blandare, silvriga badkarstassar, silvrig tvålkopp och tandborstmugg...ja, en hel del silver alltså!


Två handfat är mycket praktiskt och bra...hela familjen får plats på en gång.Blandarna är från Tapwell, speglarna är inköpta i en trevlig affär i Göteborg och lamporna är från ikea. Att välja detaljer och inredning från olika affärer och sedan kombinera dem, det gillar jag. När man bor såhär på landet och har långt till stan och affärer, så är det toppen att kunna sitta på internet och leta efter det man vill ha.


Redan innan vi byggde huset visste jag att jag ville ha ett badkar med tassar.

Här är det mysigt att bada!

Ett fönster i badrummet ger ett härligt ljusinsläpp...och vi behöver ju inte direkt vara rädda för att någon granne ser oss=).


Nu vill jag önska er alla en trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Såå fint!
  Skulle gärna ha ett tassbadkar jag med men det får vi inte plats med..!
  Däremot har jag redan köpt en silvrig spegel i väntan på vår badrums-makeover! =)
  Hihi skulle vara en älg eller nåt annat djur då! ;)

  Trevlig kväll!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. Superfint..:)
  Åh så underbart med ett badkar på tassar!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Så det var ert hem som var med i tidningen, kul att hitta hit sen och upptäcka det, för jag funderade när jag läste reportaget om ni hade en blogg.
  Jättefint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej hej!
  Ååå sååå fint!
  Jag bara drömmer om ett stooort nytt badrum.
  Skulle också vilja ha 2 handfat...kan säga att det skulle behövas nu med 2 tonårsbarn....skratt...vi står ofta o trängs alla 4 framför handfatet o spegeln på morgonen...
  Alla de silvriga detaljerna är jätte fina och lejonbadkar skulle jag med vilja ha...de är så sköna att ligga i..;)
  Kram o ha en fin dag!
  Katarina

  SvaraRadera
 5. Precis huuur fint som helst, som allt annat hos dig :)) Sååå fin badrumsinredning och klassiskt med vitt och svart! Vi har badrummet på övervåningen kvar att fixa i ordning (har tre badrum i huset) men oj oj vad kostsamt det är med renovering när det kommer till våtutrymmen!!!!

  kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 6. Hej! Vilken mysig känsla man får av bilderna på ert badrum. Skulle gärna vilja veta vad det är för handfat ni har? Hälsar Nathalie

  SvaraRadera