måndag 21 april 2014

Bullar i trädgården!Hej!


Hoppas ni har haft en riktigt härlig påsk. Det har vi! Lugn och skön och ett underbart väder.
Vi har varit bortbjudna på en massa god mat och fika två gånger i helgen, så här på bloggen är det dåligt med så kallade "påskbilder" från vårt hem.

Istället får ni se resultatet av "bullbaket" vi hade igår. Vilhelm och jag bakade bullar till det kommande
 4-årskalaset nästa vecka. Jag la de färdiga bullarna på ett silvrigt fat, tog min vita rokoko-stol och gick ut i trädgården för att fota lite. Jag ställde stolen i den delen av trädgården som har lite mer "naturlig växtlighet" eller vad man ska kalla det. Det är det som är tjusningen med vår tomt...att vi har byggt huset mitt i en hage!
I bakgrunden av bilderna ser ni en massa härliga vitsippor.

Om jag ska berätta lite om den vita rokoko-stolen också, så har den precis nyligen fått ett nytt utseende. Den har nämligen varit brun, men häromdagen målade jag den vit. Jag köpte en speciell tygfärg och målade helt enkelt tyget med en pensel och färg! Lätt och snabbt! Jag blev nöjd med resultatet. Stolen fick ett lite slitet och gammaldags utseende istället. På bilderna ser den visst perfekt vit ut, men det är den inte kan jag säga =).

Om ni undrar vad filuren på näst sista bilden styr med så var det så att jag bad honom om att få ta några kort, så vi kunde skicka ett till tidningen nu när han fyller år. Resultatet blev det ni ser på bild! En typisk fyraåring =). Jag kan dock avslöja att ett par av korten blev riktigt bra och går att skicka till tidningen!

På sista bilden ser ni årets premiärgrillning på altanen - ljuvligt! Äntligen är grill- och altansäsongen igång!!

/Clara


1 kommentar:

  1. Å du hade målat stolarna, funderade på om du hade gjort det nyligen när jag var! De blev jättebra! Och bullarna var supergoda! Kramar

    SvaraRadera