måndag 28 april 2014

En massa kalasbilder!


En massa roliga presenter och så lillasyster med sin solhatt och bobbycar;
På kvällen åt vi grillat på altanen;Bilder från barnkalaset; 

 Hej!

Idag har vi haft en riktigt rolig dag! Vår Vilhelm har fyllt fyra år och vi har firat i stort sett hela dagen!
Vädret har ju varit helt fantastiskt (till och med så fantastiskt att det var för varmt för att sitta på altanen och fika i eftermiddag). 

Morgonen började innan klockan sex då Vilhelm kom och väckte oss =). Han fick springa in till sin säng igen och så kom vi och sjöng och gav honom presenter. Sedan fick han följa ett snöre från sitt rum som ledde ut i trädgården där en av presenterna stod, nämligen en studsmatta. Jag som alltid har sagt att någon sådan där ful studsmatta ska vi inte ha, men till och med jag kan ändra mig (jag måste blivit lite äldre och klokare helt enkelt=)). Vilhelm har hoppat på studsmattan hela eftermiddagen och tyckte verkligen att det var kul. 

Vi har som sagt firat lite hela dagen. I eftermiddag kom lite gäster och vi bjöd bland annat på kladdkaka med dajmgrädde som Vilhelm hade önskat. På fikabordet hade jag ställt en stor bukett med vitsippor, tala om vårkänslor!! Firandet fortsatte på kvällen när farmor och farfar kom och vi grillade och fikade lite till!
Då var det precis lagom varmt ute och vi kunde sitta på altanen och njuta, härligt!

På torsdag kör vi det "riktiga kalaset", då många ur släkten kommer! Kanske kommer det några bilder därifrån också framöver.

I lördags hade Vilhelm sitt barnkalas. Han hade en riktigt rolig eftermiddag med sina kompisar; fina presenter, fika med cakepops & glass och så avslutade vi med skattjakt i hagen bredvid vårt hus.

Nu ska jag bara lägga mig i soffan och ta det lugnt, känns som att det kan behövas =).

/Clara

4 kommentarer:

 1. Hälsa grattis till Wilhelm från Eric! =) kramar

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för en mysig eftermiddag med mycket gott!! Kram, m

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv:)! Det var så kul att du kom! Kramar

   Radera