söndag 14 juni 2015

En hemmagjord takkrona


På verandan hänger en takkrona som jag har knåpat ihop själv av hålband och ståltråd. Har inte bestämt om den är riktigt färdig än, ska kanske sätta i en ljusslinga eller knyta fast ett tyg. Vi får se. 


Stamrosen håller på att slå ut.


I trädgården växer blommorna så det knakar. Är helt överlycklig över att pionen äntligen har börjat växa rejält och att den har massor med knoppar. 


Hej!


Hoppas ni mår bra!
Så var sista semesterdagen här för denna gången. Dessa två veckor har gått fort, men ändå inte sådär fort att man undrar var tiden har tagit vägen, utan vi har verkligen njutit. Vi har hunnit med en massa roliga saker, har haft mycket inbokat, men bara roliga saker :).

Nu när jag har haft semester så borde jag kanske haft mer tid till bloggen, men det har blivit lite tvärt om. De gamla vanliga rutinerna har varit lite flytande och bloggandet har tyvärr blivit lidande. Dessutom har vi en 2-åring här hemma som inte riktigt kommer till ro om kvällarna, så de där timmarna man brukar ha för sig själv har liksom inte funnits. Ändring på det snart får vi tro!

I trädgården växer allt så det knakar, både de blommor jag har planterat i krukor och de som växer i landen. Massor av rosor är på gång att slå ut, härligt!
Likaså jordgubbar lär det bli gott om :).

Hoppas ni får en fin vecka! Vi ses snart igen!

/Clara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar