måndag 8 juni 2015

På baksidan av vårt hus


Baksidan på vårt hus där vi har entrén.

Den lilla verandan vid groventrén är under byggnation;).

I kväll hängde jag upp en ny ampel vid groventrén.

Lila, rosa och blå blommor.

På verandan har jag hängt upp några spetsgardiner.

Mårbacka, salvia och små rosa sommarblommor i en plantering på altanen.

Verandan!

Vita sommarblommor i amplarna. Rosen på stam har jag faktiskt lyckats övervintra i förrådet, nu väntar jag bara på att knopparna ska slå ut.

Hej!


Dessa bilder från baksidan av vårt hus var jag ute och tog nu vid tiotiden ikväll. Helt fantastiskt att det är så ljust och härligt. Dock har myggen börjat komma (om man nu ska klaga på något).

Vi har ju vår entré på baksidan av vårt hus, så det är ju bara de som besöker oss som verkligen vet hur det ser ut här vid verandan. Men nu får ni andra också se det:).
Jag är så väldigt glad och tacksam för räckena med snickarglädje som Viktor tillverkade förra året. Hela huset blev mer komplett och fick den där gamla känslan som jag vill ha.

För att få mer rumskänsla på verandan hängde jag upp några spetsgardiner. Det blev genast mer ombonat. På verandan ställde vi även vår gamla vita träsoffa i år (den har stått i förrådet några år nu, vi har liksom trott att det skulle bli för trångt med soffan, men så var det ju inte alls).

På verandan har jag mycket rosa, lila och vita blommor,såsom Mårbacka, Hortensia, Rhododendron och några sommarblommor. 

För övrigt så fortsätter vår semester denna vecka också. Härligt!

/Clara
3 kommentarer:

 1. Vilket fantastiskt hus ni har:-) Sååå fint!!
  Kram/ Helene

  SvaraRadera
 2. Sååå himla fint ni har det. Tyckte det var snyggt med de spetsgardiner du hade på verandan. Du gav en idé till min lilla brokvist.
  Fina bilder.
  Ha det så gott.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilket otroligt vackert hus! Hamnade här när jag letade efter ytterbelysning och undrar vart ni köpt de fina svarta lyktorna? Med vänlig hälsning, Mia

  SvaraRadera