lördag 6 juni 2015

Kolmården och lite svart i hallen
I vår hall!

Nya sandaler från Din sko.

Här i hallen har nu spegeln blivit svart. Likaså ett av de små borden.

En grön växt fick följa med hem från blomsteraffären senast.

Spegel med fina detaljer. 

Svarta krokar som jag beställde i en nätbutik för länge sedan, har tyvärr glömt vilken.


I veckan har vi varit i Kolmården. Där såg vi bland annat noshörningar.

Vi spenderade även en hel del tid i Bamselandet vilket barnen gillade mycket. Där kunde man bland annat åka Skalmans bilar.

Förstås besökte vi ju delfinshowen, vilket var en helt fantastisk uppvisning.


Hej!


Så var jag tillbaka igen. Det här med att ha semester gör visst att man kommer ur sina vanor och rutiner. Bland annat så har jag en tvååring bredvid mig här just nu som inte verkar vara det minsta trött. Som sagt så blir rutinerna lite rubbade i semestertider. Sigrid sov middag lite väl sent idag vilket tydligen gör att hon är vaken nu. Och så var vi på en rolig examensfest hos min kusin igår kväll, vilket gjorde att det även då blev väldigt sent. Men det är väl kanske ändå det som är tjusningen med semester, att man kan ta det lite som det kommer och att det mesta löser sig ändå. 

Under veckan som gått har vi gjort en hel del roliga saker. Höjdpunkten var ju förstås resan till Kolmården tillsammans med kusinerna. Där såg vi på alla djuren, träffade Bamse och hans vänner, åkte en massa karuseller, badade, njöt av bo på hotell och hade det helt enkelt väldigt bra.

Vi har även hunnit med att fixa och dona lite här hemma, Bland annat så målade Vilhelm och jag ett bord och en spegel svart och placerade i hallen härom dagen. Det blev snyggt med det svarta som bryter av mot allt det vita tycker jag.

Hoppas ni har haft en härlig nationaldag! Vi har njutit av god tårta i Folkets park i Fågelfors (eller jag hann inte njuta så mycket eftersom att jag var med och serverade, men alla andra verkade göra det;)).

/Clara
 

1 kommentar:

  1. BlueHost is definitely the best web-hosting provider for any hosting plans you might require.

    SvaraRadera