söndag 20 september 2015

I vår hall


Har fixat lite i hallen igen.

Här i hallen finns trappan till övervåningen. Den stängda dörren leder till tvättstugan.Jag tog in olivträdet och placerade på ett av de svarta borden,

Höstlöv i en glasburk.En loppisfyndad stol som jag har målat svart och klätt om i beiget tyg.

Vår spegelbyrå i hallen. Från hallen når man badrummet. 

En liten tavelvägg under trappan.Hej!


Så lider ännu en helg mot sitt slut. Tiden går så makalöst fort.
Det gäller att försöka att stanna upp och njuta. Jag har svårt för det. Jag har alltid något på gång och mycket jag tänker på som måste göras, saker jag vill göra osv. 
Jag vill alltid vara effektiv. Det är ofta en bra egenskap, men kanske inte alltid. Det här med att bara sitta stilla med en kopp kaffe och bara vara, det måste jag träna på. 

I helgen har Vilhelm och jag målat våra nya skåp och då kände jag verkligen att jag bara målade, befann mig i nuet och inte tänkte på en massa annat som behövdes göras. Det var skönt. 

Ja, vi har som sagt målat skåpen nu och jag är så nöjd. Lite otur var det dock att till det stora skåpet räckte inte riktigt färgen (det fattades bara till en andra strykning till en av dörrarna). Så det blir att åka och köpa en burk till. Men jag är så himla nöjd med färgerna. Ni ska snart få se. En av färgerna är ganska väntad, men den andra är lite mer "vågad" för att vara mig. Men den passar riktigt bra till det grå i tv-rummet/kontoret. Nu letar jag efter en ny taklampa som ska matcha riktigt bra:).

Bilderna ni ser idag kommer från vår entréhall.
Här har jag gjort om lite igen :).
Nu står två svarta bord här tillsammans med en svart stol och en svart spegel. Dessutom en vit spegel som sitter väldigt högt upp som ni ser, den är med andra ord inte till någon nytta, men jag tyckte att den blev en fin dekoration. 
På den bruna spegelbyrån har jag ställt en glasburk med några kvistar med höstlöv i. Löven har precis börjat byta färg - höstkänslor.

Hoppas ni får en bra vecka!

/Clara


1 kommentar: