lördag 12 maj 2012

Vita taklampor!




Nya taklampor!




Vid utgången till altanen står en stol, ett bord och en lampa.



Vårt älskade kök!



De nya lamporna är inhandlade på ikea.



Mitt i köket står vårt köksbord.



Köket från en annan vinkel.


Gokväll!

Hoppas ni mår bra!
Själva mår vi finfint. Vi har haft en jättebra helg hittills...idag har vi lekt och umgåtts med fina vänner och så har vi varit på födelsedagskalas.
Imorgon blir det en trädgårdsdag; gödsla gräsmattan, plocka sten på den blivande ängen, så in ängen, plantera rosor, plantera träd....hoppas på fint väder!

I vårt kök har vi äntligen satt upp lampor över köksbordet. Jag hittade en fin modell på ikea och jag slog till på två stycken. Lamporna är i lite gammaldags stil och jag tyckte de passade bra i vårt kök.

Förhoppningen är att så småningom hitta några andra köksstolar. De vi har nu passade bra i vårt förra hus, men jag är inte riktigt nöjd med dem här i vårt nya hem. Kanske dyker det upp några bra på en auktion framöver=).

Nu fortsätter lördagsmyset!

6 kommentarer:

  1. Lamporna blev super fina! Va duktig du va som fixade de nästintill själv :) tusen Tack för en super mysig fm! <3 kramar!

    SvaraRadera
  2. Hei vennen :)

    Så fine lamper :) Og for et fint hus dere har :) Nydelig :)

    Kos dere videre med lørdag og helg :)
    klem og kos Lisa:)

    SvaraRadera
  3. Åh vad fina dom ser ut! Vi ska till Ikea nåt tag och utnyttja presentkort vi fick när vi köpte köksstommarna! Tjiho! Ha en skön söndag! Kram!

    SvaraRadera
  4. hej är i renoverings tagen på vårt ny köpta hus=) och spanar runt på lite tips.... och måste få säga att alla små bilder som jag tycker verka va finast och intressantast är på den här sidan...ditt kök är rena rama drömmen...vad är det för nå kakel du har..? är de samma eller 2 olika..? du få jätte jätte gärna maila mig..på petra_nordlund@hotmail.com =) ha de bäst=))

    SvaraRadera
  5. Hejsan,

    Vilket vackert kök ni har!! Vi har också planerat att ha Lidingö i vårt kök och snart ska vi starta med projekt kök :) Jag tycker ni har så fina taklister ovanför skåpen! Vad har ni fått tag på dom? Letar nämligen efter något liknande :). Du får gärna maila mig på agnetanyqvist@hotmail.com.

    SvaraRadera
  6. undrar var matbordet är köpt ? Väldigt fint:) MVH Frida

    SvaraRadera