söndag 27 maj 2012

Ikväll satt vi här och åt middag...ljuvligt!Nya sittdynor och syréner.Förberedelserna inför altanbygget har börjat lite smått.Våra grannar!


Hej!

I detta underbara väder har vi spenderat en massa tid ute...härligt.
Bland annat satt vi på vår nya trädgårdsmöbel "Torpet" och åt kvällens grillat. Till vår nya möbel har jag köpt somriga sittdynor som ni såg på bild ovan. Våra kära grannar, kossorna, höll oss sällskap vid middagen=). 

I helgen har förberedelser inför vårt altanbygge påbörjats. Ska bli mycket trevligt den dagen altanen är färdig. Under tiden sitter vi gärna på vår veranda. Där är det sol på morgonen och förmiddagen. Men en varm dag som denna har det varit perfekt att sitta där även andra tider på dagen och helt enkelt svalka sig lite. Men jag klagar absolut inte på vädret...nädå. Förutom att vårt gräs skulle behöva lite regn förstås!

I dessa vår/sommartider är det mest fokus på utomhus och trädgård känner jag. Man får vara glad om man hinner städa lite inne bara....det är inte tal om några större förändringar eller projekt.

Förutom all utomhustid i helgen, så har vi umgåtts med finfina vänner. Att bli bjuden på god mat, spela spel, en massa skratt och att bara vara, det är toppen! Ett plus är ju förstås också att barnen har roligt med varandra.

Vi har haft lite sjukstuga här hemma också, så imorgon får jag stanna hemma med Vilhelm.

Gokväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar