onsdag 11 juni 2014

Leksaker, damm och tvätt


En helt vanlig vardagskväll hos oss!

Jag är egentligen allergisk mot bilmattor, men vad gör man inte för sina barn!

Fina korgar är ju alltid trevligt att förvara leksaker i.

Traktorer leks det med mycket här hemma. I bakgrunden ser ni mina tre vitmålade småbord som står tillsammans i en liten grupp.

Allt som har med filmen Bilar att göra är populärt här hemma. Idag skulle jag köpa en skjorta till Vilhelm som han ska ha på dopet vi ska på till helgen. När jag ringde hem och frågade vad han ville ha för skjorta (han är väldigt bestämd med kläder, så det gäller att han någorlunda får vara med och bestämma), så sa han att han ville ha en skjorta med Blixten på (tack gode gud för att det inte finns, eller det kanske det gör, men jag sa att det inte fanns i alla fall). Det slutade med att jag köpte en blå skjorta för blå är ju ändå en av hans favoritfärger.


Dessa djur har vi både som leksaker och grannar!


Hej!


Idag tänker ni kanske "värst vad stökigt hon har det" eller kanske ni istället tänker "äntligen får vi se en vardagsbild". Ja, hur eller hur så är detta bilder från vårt vardagsrum en vanlig vardagskväll. Vi har näst intill alltid en massa leksaker utspridda över hela huset, lite damm här och var och stora högar tvätt. Precis som hos de flesta andra =). 
Men någon gång i veckan blir det lite städning och undanröjning av diverse saker, men nästa dag ser det likadant ut igen. Men det är väl precis så det ska vara i en familj!
Jag är dock alltid väldigt noggrann med att jag vill ha fint och "pyntat" med olika stilleben och dekorationer på bord, bänkar och skåp. Men det är ju för att jag tycker att det är så himla kul att fixa och dona!

Det är ju inte så ofta jag visar "stökiga" bilder här på bloggen, men det är ju förstås för att det är roligare att ta kort där det ser fint och städat ut. Oftast röjer jag bara av lite snabbt just i det rummet där jag har tänkt fotografera. 
Så nu vet ni det =)!!

/Clara


3 kommentarer:

  1. Härligt! Man ska inte bo i en möbelaffär eller ett museum. Hinner städa när barnen flyttat! Kram/m

    SvaraRadera
  2. Härligt med en vardagsbild. Så ser det ut hos oss också. Har man 3 små grabbar så blir det mycket leksaker och oftast är leksakerna inte där dom ska vara.

    SvaraRadera