torsdag 5 juni 2014

Smörblommor i vårt badrumSpegel köpt på Blocket


Blandare från Mora Armatur


Tvålpump med fin form och handstil


Ett fång med smörblommor som jag plockade på kvällens promenad


Hemmabyggt badrumsskåp av köksskåp från IKEA


Handfat från Svedbergs


Vår sötnos Sigrid (med en massa socker från en vaniljbulle runt hela munnen)


Vår sötnos och stora kille Vilhelm från gårdagens uppträdande på förskolans sommarfest


Hej!


Igår kväll var vi på en trevlig sommarfest på Vilhelms förskola. Barnen bjöd på en massa fin sång och så var det en massa lek, bus och fika förstås. Jag kan bara inte förstå hur fort dessa fyra år gick...att vår Vilhelm redan är så här stor. Och på nästa sommarfest kommer vår lilla Sigrid också att vara med. Hon börjar förskolan till hösten. Det kommer nog gå riktigt bra, hon älskar att "smita" in och leka där redan nu.

Bilderna från vårt hem kommer idag från badrummet på bottenvåningen. Här har vi svart/vitt-rutigt golv och vitt fasat kakel på väggarna. Vi har byggt vårt eget badrumsskåp av köksskåp, det kan verkligen rekommenderas. Både billigare och mer flexibelt än att köpa ett "färdigt" badrumsskåp. Vi valde att ställa handfatet på bänkskivan.

Här i badrummet är det alltid trevligt att ha lite blommor. Just nu står det smörblommor här, jag plockade dem som sagt på kvällens promenad. Det känns riktigt lyxigt att kunna plocka blommor längs med vägkanten så fort man kommer utanför husknuten.

Jag är själv väldigt förtjust i blandningen av gammalt och nytt här i badrummet. Spegeln till exempel är riktigt gammal. Lamporna däremot är helt nytillverkade. Kroken som handduken hänger på ser gammal ut, men är ny! Det är trevligt att hitta lite olika godbitar här och var.

Nu är det minsann tre lediga dagar som gäller, härligt!
Jag ska njuta allt jag bara kan av att få vara med familjen i dessa dagar (nu när jag jobbar ses vi ju bara en liten stund på morgonen och en liten stund på kvällen och det är rätt tufft efter att ha varit vana vid att vara med varandra hela dagarna barnen och jag). 

/ClaraInga kommentarer:

Skicka en kommentar