söndag 6 juli 2014

Rosor i en gammal rostig hink på altanen
Hej!


Hoppas ni har haft en riktigt bra helg. Som vanligt har den gått väldigt fort för vår del, men vi har samtidigt hunnit med väldigt mycket. Bland annat ett trevligt besök i Kalmar i går kväll med restaurangbesök och teater. En mycket trevlig kväll. Och välbehövligt att hitta på något själva, utan barn. Vi brukar så gott som alltid ta med barnen på det vi gör, men ibland kan man behöva hitta på något utan dem. 

Idag har vi haft helt underbart väder och väldigt, väldigt varmt (man är ju liksom inte van vid det nu). Så vi åkte till sjön i eftermiddag. Det var väldigt uppskattat av barnen kan jag lova. Det var vårt första besök vid sjön denna sommar, det var på tiden. Hoppas det blir många sådana stunder resten av sommaren. 

I kväll när det var lite svalare ute var det riktigt skönt att sitta ute på altanen och äta. På altanen har jag planterat en stor rosa ros i en gammal rostig hink. För att få lite höjd på rosen placerade jag hinken ovanpå en gammal mjölkkruka. 

Nu hoppas vi på många fina sommardagar framöver med mycket tid på altanen. Och snart är det minsann dags för mig att ha semester (bara en jobbarvecka kvar nu), det ska bli väldigt härligt. Längtar efter en massa ledig tid med familjen och roliga utflykter. 

/Clara


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar