söndag 23 augusti 2015

På Instagram


En köksbild från mitt instagram; @clarashempabyvagen

En sensommarbild på vårt hus.

Hej!


Ni vet väl att ni även kan följa mig på Instagram? Där får ni se många bilder från mitt hem, men även en del familje- och utflyktsbilder. 
På Instagram heter jag @clarashempabyvagen
Bilderna ni ser här på bloggen idag kommer just från mitt Instagram. Där blir det en hel del mobilbilder. Här på bloggen är det ju annars mest kamerabilder.

För varje dag som går får jag lite mer energi. Tack för det!
Men det märks direkt om jag "anstränger" mig lite för mycket, då blir jag helt slut och behöver vila. Den här lunginflammationen lär jag nog märka av ett bra tag framöver.

I eftermiddag samlade vi ihop krafterna och åkte till sjön. Det kändes som att det gällde att ta vara på det fina vädret nu in i det sista. Eftersom att jag har varit sjuk ett par veckor nu så har vi tyvärr inte kunnat njuta av det fina vädret något alls. Jag har verkligen haft lite ångest i helgen just för det. Och just för att vi inte kunnat göra så mycket med barnen. Och nu när jag är lite piggare har Viktor blivit riktigt förkyld och hängig. Så det här med att göra något ihop hela familjen har inte varit aktuellt på länge. 

Jag och barnen åkte till sjön i eftermiddag tillsammans med mormor, morbror och kusinerna. En mysig eftermiddag blev det och barnen var mer än nöjda. Jag badade förstås inte och jag höll mig mest i skuggan, men det var skönt att komma ut lite i alla fall. 

Nu mina vänner väntar nya äventyr för mig. I morgon är det nämligen dags för mig att börja på ett nytt jobb. Spännande! Berättar mera inom kort. 

Hoppas ni får en bra vecka!

/Clara

1 kommentar:

  1. Are you looking for free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get them AUTOMATICALLY & TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

    SvaraRadera